BlogAnimáció - Videó - Fotó - Design

Interjú a Plankton Mediaval

Interjú a Plankton Mediaval

Ha nyár, akkor Fröccs a Győr+TV-ben! A felkérést Pottyondi Nórától kaptuk, aki már másodszorra invitált meg bennünket műsorába. Első alkalommal a B!KE GYŐR című videónk kapcsán hívott meg minket, most pedig a Győri Nemzeti Színháznak készült trailereinkről beszélgettünk vele.

tovább...

Jekyll&Hyde összefoglaló

Jekyll&Hyde összefoglaló

Hosszú utat tett meg rövid idő alatt a Jekyll&Hyde musical-thrillerről készített trailerünk. Készült belőle 10 másodperces reklám, eljutott a darab eredeti zeneszerzőjéhez és összességében több, mint 10.000 ember látta.

tovább...

Finito

Finito

Az év a színházban kezdődött. A Győri Nemzeti Színház legújabb darabja egy komédia Tasnádi István tollából. A komédiához nem kevés tragédia is párosul. Ezt próbáltuk megmutatni a trailerben is, ami 3 nap alatt elérte 1000 fős nézettséget, nagy büszkeségünkre.

tovább...

Légy te a rendező!

Légy te a rendező!

Hétvégén extra sebességű filmkészítésbe vágtunk. Egy szlovák-magyar együttműködésen alapuló filmpályázathoz készítettünk beharangozó videót. A hideg tél ellenére kimerészkedtünk a szabadba. Szerencsére az idő és a kacsák is velünk voltak.

tovább...

A nevető ember

A nevető ember

2012 legutolsó Plankton-Alkotása a Győri Nemzeti Színháznak készült. Victor Hugo drámája ősbemutató, Magyarországon még nem játszott darab. Megható történetet láthattak a nézők  Adventi készülődésük alatt.

Mi is ott voltunk a premieren.

tovább...

10 000 B!KE GYŐR

10 000 B!KE GYŐR

Elérte a 10 000-es nézetséget bringázásról szóló B!KE GYŐR videónk. Mérleg: 10393 megtekintés, 168 like 42 komment.
Eme jeles esemény megünneplésére kigyüjtöttem egypár kommentet, és kommentrészletet, ami nagyon tetszett:

".

tovább...

London és az Olimpia

London és az Olimpia

Azon szerencsések közé tartozhattam idén nyáron, akik részt vehettek a 2012-es londoni Olimpián! Fantasztikus, életre szóló élményt kaptam, amit akkor még fel se tudtam fogni. Még szerencse, hogy nálam volt a Nikon FG-20-as analóg fényképezőgépem, így ő emlékeztetett arra, hogy mi is történt velem.

tovább...

Torzópárok

Torzópárok

Pingiczer Csaba barátomnak 30. születésnapjára készítettünk egy zombi filmet, és ehhez volt egy álfotózás. Azért ál, mert szerettük volna, ha szerepel a filmben ő is, de természetesen neki nem árulhattuk el, hogy készül. Így az álfotózáson próbáltunk felvenni róla jeleneteket.

tovább...

Reakciós szerelem

Reakciós szerelem

Mikor van kész egy alkotás? Talán akkor amikor az ember először mutatja meg, és izgul, hogy mik lesznek a reakciók. Egyszer valaki, azt kérdezte tőlem, hogy ha egy ember kiás egy lyukat, és aztán betemeti, akkor történik e bármi.

tovább...

Képregény a láthatáron

Képregény a láthatáron

Egy ideje tartok vázlatfüzetet, persze nem mint háziállatot, de ezt is "etetni" kell. Legelső vázlatfüzeteimet anya Csehszlovákiából hozta. Én vizi háborúztam rajtuk, ami annyit tesz, hogy fellülnézetből hajókat rajzol az embert, és ott ahol lő a hajó, firkálni kell.

tovább...