Jekyll&Hyde összefoglalóSikertörténet röviden.

Hosszú utat tett meg rövid idő alatt a Jekyll&Hyde musical-thrillerről készített trailerünk. Készült belőle 10 másodperces reklám, eljutott a darab eredeti zeneszerzőjéhez és összességében több, mint 10.000 ember látta.

A munka még tavaly tavasszal kezdődött. A B!KE GYŐR-ös videónk miatt kaptuk a felkérést a Győri Nemzeti Színháztól. Mi lenne, ha az új darabról készülne egy werkfilm és színházelőzetes, hogy a nézők ilyen formán is betekinthessenek a színfalak mögé. Ebből az ötletből született első színháztrailerünk a Jekyll&Hyde musicalről. 

Ez a videó még hosszabb lélegzetvételű, mint már a későbbi trailerek. Két részre lehetne osztani. Az első része werkfilm, magáról a próbafolyamatról szól jelmez és díszlet nélkül. A nézők számára ez igazi betekintést nyújt a színház életébe. Van egy rövid átkötés a két rész között: a sminkelés. A színészek átlépnek a Jekyll&Hyde világába és már kezdődhet is az igazi színháztrailer.

A trailert egy 10 másodperces szpot követte, ami az M2-n és az RTL2-n volt látható tavaly ősszel főműsoridőben. A szpotot megnézhetitek: ITT.

A harmadik és egyben legörömteljesebb hír, hogy a videó eljutott a musical zeneszerzőjéhez Frank Wildhornhoz is. Levelet írt a Győri Nemzeti Színháznak, melyben gratulál a szép és eredményes munkához. A teljes levelet elolvashatjátok: ITT.  

Nagy büszkeségünk lett ez a "videópáros". 

 

írta: Hortenzia

A színlapot megtalálod: ITT.