Videózás Blogmedia, art

Interjú a Plankton Mediaval

Interjú a Plankton Mediaval

Ha nyár, akkor Fröccs a Győr+TV-ben! A felkérést Pottyondi Nórától kaptuk, aki már másodszorra invitált meg bennünket műsorába. Első alkalommal a B!KE GYŐR című videónk kapcsán hívott meg minket, most pedig a Győri Nemzeti Színháznak készült trailereinkről beszélgettünk vele.

tovább...

Jekyll&Hyde összefoglaló

Jekyll&Hyde összefoglaló

Hosszú utat tett meg rövid idő alatt a Jekyll&Hyde musical-thrillerről készített trailerünk. Készült belőle 10 másodperces reklám, eljutott a darab eredeti zeneszerzőjéhez és összességében több, mint 10.000 ember látta.

tovább...

Finito

Finito

Az év a színházban kezdődött. A Győri Nemzeti Színház legújabb darabja egy komédia Tasnádi István tollából. A komédiához nem kevés tragédia is párosul. Ezt próbáltuk megmutatni a trailerben is, ami 3 nap alatt elérte 1000 fős nézettséget, nagy büszkeségünkre.

tovább...

Légy te a rendező!

Légy te a rendező!

Hétvégén extra sebességű filmkészítésbe vágtunk. Egy szlovák-magyar együttműködésen alapuló filmpályázathoz készítettünk beharangozó videót. A hideg tél ellenére kimerészkedtünk a szabadba. Szerencsére az idő és a kacsák is velünk voltak.

tovább...

A nevető ember

A nevető ember

2012 legutolsó Plankton-Alkotása a Győri Nemzeti Színháznak készült. Victor Hugo drámája ősbemutató, Magyarországon még nem játszott darab. Megható történetet láthattak a nézők  Adventi készülődésük alatt.

Mi is ott voltunk a premieren.

tovább...

10 000 B!KE GYŐR

10 000 B!KE GYŐR

Elérte a 10 000-es nézetséget bringázásról szóló B!KE GYŐR videónk. Mérleg: 10393 megtekintés, 168 like 42 komment.
Eme jeles esemény megünneplésére kigyüjtöttem egypár kommentet, és kommentrészletet, ami nagyon tetszett:

".

tovább...